Okulumuz öğrencileri ve Türkçe öğretmenlerimizin katkıları ile hazırlanan "15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı"mız çıktı.

Dergimizin hazırlanmasında  emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda velilerimize yönelik seminerlerimiz devam etmektedir.

Ara

Cumhurbaşkanlığımız, Milli Eğitim Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve TRT tarafından desteklenen ve geliri ile de Buğday Tanesi Engelsiz Yaşam Merkezi yapılacak olan "Buğday Tanesi" filmi  etkinliğine Okulumuz  7/A  Sınıfı ve sınıf rehber öğretmeni Hatice BURUK  katılım göstermişlerdir.

Kas

Okulumuz Rehberlik öğretmeni Merve Betül GÜNGÖR tarafından okulumuzda her hafta salı  günü  saat-11:00'da velilere yönelik seminer düzenlenecektir.Bütün velilerimizi bu seminerlere katılmasını beklilyoruz.

Kas

Okulumuz rehber öğretmeni Merve Betül GÜNGÖR tarafından velilerimize yönelik bağımlılıkla mücadele semineri verilmiştir.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

TOGÜ  FEN- EDEBİYAT FAKÜLTESİ Araş. Gör. Halil İbrahim YÜCEL tarafından okulumuz öğrencilerine 15 TEMMUZ'U UNUTTURMAYACAĞIZ konulu seminer verilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu  Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının yıldönümünde okulumuzda düzenlenen törenlerde  minnet, şükran ve özlemle andık.

Kas

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu  program ile 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI coşkulu bir  şekilde kutlandı.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM Yılı sona ermiştir. Öğrencilerimiz karnelerini almanın sevincini yaşamışlardır.Başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

Okulumuzun 6. sınıf öğrencileri tarafından Teknolojinin Kullanımı konulu münazara yapılmıştır.Yarışmanın  yapılmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz ingilizce öğretmenlerinin rehberliğinde 5/A ve 6/A  sınıf öğrencileri İngilizce Oratoryo Skeç hazırlamışlardır.Gösterileri öğretmenler,öğrenciler ve veliler  tarafından çok beğenilmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Gülbahar Hatun Ortaokulu olarak "Hayat Boyu Öğrenme Haftası"etkinlikleri kapsamında 3 Haziran cuma günü saat 14:00'te  öğrenci, öğretmen ve velilerin yoğun katılımıyla "gelin Birlikte Okuyalım"kitap okuma etkinliğini gerçekleştirdik.

Haz

Okulumuz matematik öğretenleri öğrencilerimize matematik olimpiyatları yarışması düzenlendi.Öğrencilerimiz hem matematik   soruları çözdüler hem de eğlendiler.Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ede3riz.

Haz

Okulumuz öğrencileri arasında bilgi kültür yarışması yapılmıştır.Yarışmaya katılan bütün öğrencilerimizi tebrik eder,kazanan öğrencilerimizi kutlarız.Yarışmanın hazırlanmasında ve yapılmasında emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz "3 d yazıcı ile üç  boyutlu çıktılar oluşturma" çalışmaları kapsamında ki e twinning projsi ile ulusal kalite etiketi ile ödüllendirlidi.Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.