Ekm

2023 -2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği olağan genel kurul toplantısı 11 Ekim 2023 tarihinde  yapıldı.Yeni yönetim kuruluna başarılar dileriz.

Eyl

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI  SENE BAŞI ÖĞRETMEN KURUL TOPLANTISI OKUL İDARESİ VE BÜTÜN ÖĞRETMENLERİN KATILIMIYLA YAPILMIŞTIR. BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Tem

2023 kültür sanat günlerimiz kapsamında düzenlwdiğimiz Kitap kahramanlarını canlandırma etkinliğimiz büyük beğeni aldı. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Tem

Halk oyunları ekibini oluşturan altın kızlarımız,   okulumuzu en iyi şekilde temsil ederek, il üçüncüsü ve Yozgat' ta düzenlenen bölge finalinde ikinci olmuştur. Öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz.

Haz

Okulumuzda  2022-2023 eğitim öğretim yılı sene sonu kültür sanat günleri etkinlikleri  kapsamında ingilizce gösteriler düzenlenmiştir.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür  ederiz.

Haz

Okulumuzda  2022-2023 eğitim öğretim yılı sene sonu kültür sanat günleri etkinlikleri  kapsamında matematik olimpiyatları düzenlenmiştir.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

SENE SONU KÜLTÜR SANAT GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Sene sonu kültür sanat günleri etkinlikleri kapsamında kitap kapağı resimleme etkinliği düzenlenmiştir.Etkinliğin düzenlemesinde emeği olan öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz Öğretmen ve öğrencileriyle  Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ve Nevşehir Hacıbektaşıveli Üniversitesi nin yürüttüğünü bizimde katılımcısı olduğumuz Tubitak 3501 Ekran Bağımlılığını Azaltma Okul Sağlığı Modeli (EBA-OSM) Projesi kapsamında kapadokya'ya gezisi düzenlendi.

Haz

OKULUMUZDA  2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE SONU KÜLTÜR SANAT GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ DÜZENLENİYOR.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI Okulumuzda öğrenciler tarafından çoskulu bir şekilde kutlandı.Programda şiirler okundu,tiyatro yapıldı,şarkılar söylendi ve çeşitli yarışmalar düzenlendi.Dönem sürecinde çeşitli yarışmalarda  başarılı olan öğrenciler hediyelerini Okul Müdürü ve Müdür yardımcısından aldılar.Bayramı çocuklar doyasıya yaşadılar.Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize  teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda baharın müjdecisi 21 Mart Nevruz  Bayramı programı düzenlendi.Okulumuz öğrencileri okul bahçesinde çeşitli oyunlar oynayarak bayramı kutladılar.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eederiz.

Mrt

Okulumuz konferans salonunda İstiklal Marşı'nın kabulunün 102. yıl dönümü ve  18 Mart Çanakkale şehitleri anma program düzenlenmiştir.Programın yapılmasında emeği geççen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Tokat Belediyesi Çevre Mühendisi Serap İLTER tarafından okulumuz öğrencilere sıfır atık konusunda konferans düzenlendi.Öğrencilerimize konferans sonunda bilgilendirme broşürü dağıtıldı.

Emegi geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

2. Dönem öğretmenler kurul toplantısı  03.03.2023 tarihinde bütün öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşti.Toplantı da okulumuz  ve eğitim öğretim hakkında kararlar alındı.

Okulumuz Satranç Kulübü Öğretmeni Salim DİZLEK tarafından  organize edilen 2022-2023 eğitim öğretim yılı I.Dönem  Satranç Turnuvasında dereceye giren öğrenciler karne töreninde ödüllendirildiler.