Gülbahar Hatun Ortaokulu

GÜLBAHARHATUN MAH. ŞEHİT ZİHNİ ATEŞLİ SK. B BLOK NO 18 MERKEZ / TOKAT
Vizyon
Atatürk ilke ve inkilâplarini özümsemis, demokratik, laik, hukukun üstünlügüne inanan, özgürlükçü düsünebilen, bilimsel ve teknolojik düsünceye açik, ögrendiklerini davranisa dönüstüren, sorumluluklarinin bilincinde, çalistigi isten ve ortamdan mutluluk duyabilen, biz ruhu ile hareket edebilen, kendi haklarini koruyan, baskalarimi haklarina saygili, özgüvene sahip ve kendileri ile barisik, egitimin planlanmasinda, egitimden yararlananlarin ve çevrenin katiliminin gerçeklestirildigi, her türlü bireysel ve evrensel iletisimin kurabildigi, ögrencilerin ilgi, yetenek ve deger yargilari dogrultusunda program ve meslek seçtigi, toplumsal olaylara karsi duyarli ve problem çözme becerileri gelistirebildigi ortamlar olusturmak için variz.
Misyon
Okulumuzun temel eğitim politikası; öğrenci merkezli, aile ve toplumun taleplerine cevap veren bir eğitim kurumudur. Öğrencilerimizin matematik problemlerini çözmelerinin dışında karşılaştıkları sorunların çözümünde matematiği kullandıkları,okuduklarını anlayan ,yorumlayan,sebep ve sonuç ilişkisi kuran bireyler yetiştirmektir. Okulumuzda öğrenmenin bilgi depolamak değil, öğrendikleri bilgilerden yeni bilgiler üretmeye odaklanan ve öğrenilenlerin sınıf duvarlarını aşarak gerçek hayatın sorunlarını tartışarak çözüm üreten,okuyan araştıran bireylerdir. Okulumuzun öğrenci imajı; her bireyin sorumluluk sahibi,kendi kendini kontrol edebilen,kendi amaç ve değerlerini belirleyen,üretken bilimsel bilgilerle toplumun yararına katkı sağlayacak düşünen bireylerdir.
Şehir içi otobüslerle sürekli ulaşım vardır.
Şehir merkezi
şehir merkezinde
Mahalli sportif çalışmalarımız devam etmektedir.
TUBİTAK 4006 ve Bu benim eserim çalışmaları devam etmektedir.
Proje çalışmalarımız devam etmektedir.
Proje çalışmalarımız devam etmektedir.
Diğer Hususlar
Milli Eğitim Müdürlüğümüzün vermiş olduğu görevler İl genelinde yapılmaktadır. Örnek : İlköğretim Haftası Kutlamaları