TOKAT / MERKEZ - Gülbahar Hatun Ortaokulu

Etiket Sonuçları: SEMİNER

Okulumuzda velilerimize yönelik seminerlerimiz devam etmektedir.

Kas

Okulumuz Rehberlik öğretmeni Merve Betül GÜNGÖR tarafından okulumuzda her hafta salı  günü  saat-11:00'da velilere yönelik seminer düzenlenecektir.Bütün velilerimizi bu seminerlere katılmasını beklilyoruz.

Kas

Okulumuz rehber öğretmeni Merve Betül GÜNGÖR tarafından velilerimize yönelik bağımlılıkla mücadele semineri verilmiştir.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

TOGÜ  FEN- EDEBİYAT FAKÜLTESİ Araş. Gör. Halil İbrahim YÜCEL tarafından okulumuz öğrencilerine 15 TEMMUZ'U UNUTTURMAYACAĞIZ konulu seminer verilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Aile eğitimlerimiz devam ediyor.  Bu haftaki eğitimimiz " Çocuklarımızın teknoloji bağımlılığından korunması "Eğitimin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Aile eğitimi kapsamında "öğrencilerin okula uyuma ve Motivasyonu artırmak için velilere düşen görevler " konusunda velilerimize seminer verildi.Çalismamiza katılan velilerimize ve Rehberlik Araştırma Merkezinden uzman  psikolojik danışman İbrahim ŞENEL'e teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda tüm öğrencilerimize yönelik verimli ders çalışma ve sınav kaygısını azaltma konularında seminer verilmiştir. Sunum bütün öğrencilerimizin bundan sonraki derslerinde ve sınavlarinda başarıyı artıracağını  düşünuyoruz. Sunumu yapan başta sayın okul müdürümüz, Türkçe öğretmenimiz Elif ÖZTÜRK'e ve Matematik öğretmenimiz Gönül ÇELEBİ  öğretmenlerimize teşekkür ederiz.